fbpx

Vores Pakke
Løsninger

Basis Pakke

-

Basis pakken er til virksomheden, der ønsker et “online visitkort” og samtidig ønsker at nå bredere ud til potentielle kunder via SEO optimering og Google Ads.

Du kan læse mere om vores Basis produkter under fanerne hjemmeside, SEO og Google Ads. Du er altid velkommen til kontakte os for yderligere information.

Basis pakken er en samlet løsning med tilhørende hjemmeside, SEO og Google Ads.  

Med Basis pakken får du b.la. en hjemmeside med op til 5 sider, hosting samt teknisk support så hjemmesiden altid er teknisk opdateret. Du får SEO med 5 keywords søgeordsanalyse, link building, konverterings-optimering og 5 backlinks. 

Derudover får du Google Ads med 1 kampagne, 4 annoncegrupper, 10 søgeord og op til 8 annoncer. 

Pris for Basis pakke
Nu: 11.700 kr.*

Husk at vi hos Webton ingen binding har på vores produkter. *Ex. moms

Basis+ Pakke

-

Basis+ pakken er en samlet løsning med tilhørende hjemmeside, SEO og Google Ads.  

Med Basis+ pakken får du b.la. en hjemmeside med op til 20 sider, hosting, fri indholds opdatering. Du kan altså til hver en tid kontakte os for support og opdateringer på din hjemmeside i form af tekstredigering, billeder mv. Ligeledes får du 5 standardmoduler, som giver dig mulighed for at etablere eventuel loginfunktion, bookingfunktion mv. på din hjemmeside.

Derudover indeholder Basis+ pakken SEO med 15 keywords søgeordsanalyse, rapportering efter aftale, link building, konverteringsoptimering og 20 backlinks.  

Endvidere får du Google Ads med 2 kampagner, 12 annoncegrupper, 20 søgeord og op til 18 annoncer. 

Pris for Basis+ pakke
19.300 kr.*

Husk at vi hos Webton ingen binding har på vores produkter. *Ex. moms 

Basis+ pakken er til virksomheden, der ønsker at vækste forretningen og få flere seriøse kunde-henvendelser. Det er virksomheden, som ønsker at være en aktiv spiller og komme foran konkurrenterne med stor fokus på SEO optimering og Google Ads. 

Du kan læse mere om vores Basis+ produkter under fanerne hjemmeside, SEO og Google Ads. Du er altid velkommen til kontakte os for yderligere information.

Pro Pakke

-

Pro pakken er til virksomheden, der ønsker at bibeholde sin nuværende position på markedet som markedsleder og har behov for løbende markedsføring og branding af virksomheden via professionel SEO optimering og Google Ads. 

Du kan læse mere om vores Pro produkter under fanerne hjemmeside, SEO og Google Ads.  Du er altid velkommen til kontakte os for yderligere information.

Pro pakken er en samlet løsning med tilhørende hjemmeside, SEO og Google Ads.  

Med Pro pakken får du b.la. en professionel hjemmeside med op til 50 sider, hosting, fri indholds opdatering. Du kan altså til hver en tid kan kontakte os for support og opdateringer på din hjemmeside i form af tekstredigering, billeder mv. Ligeledes får du ubegrænset standard moduler, som giver dig mulighed for at etablere eventuel loginfunktion, bookingfunktion mv. på din hjemmeside. 

Derudover indeholder Pro pakken SEO med 25 keywords søgeordsanalyse, rapportering efter aftale, link building, konverteringsoptimering og 60+ backlinks. 

Endvidere får du Google Ads med 3 kampagner, 20 annoncegrupper, 30 søgeord og op til 20 annoncer. 

Pris for Pro pakke
31.700 kr.*

Husk at vi hos Webton ingen binding har på vores produkter. *Ex. moms 

Scroll to Top