fbpx

Grafisk design

Løsninger

Basis

Grafisk design

3.900 KR*

Logodesign (i formaterne pdf, eps, png og jpg i høj og lav opløsning )
 
Visuel indentitet
 
Designmanual
 
Basis visitkortdesign 
 
Brevpapirskabelon (i formaterne pdf og Word)
 
Én retterunde 
MESt populære

Basis+

Grafisk design

5.900 KR*

Logodesign (i formaterne pdf, eps, png og jpg i høj og lav opløsning )
 
Visuel indentitet
 
Designmanual
 
Basis+ visitkortdesign 
 
Brevpapirskabelon (i formaterne pdf og Word)
 
Brochure/flyer (A5-double) 
 
Banner, profillogo og opslagsskabelon til sociale medier
 
To retterunder 
-

Pro

Grafisk design

I dialog vil vi sammen finde frem til jeres ønsker og behov og herefter tilbyde jer en skræddersyet løsning og pris. 

Har din virksomhed brug for en ny visuel identitet?

Hos Webton kan du få designet et professionelt logo og diverse grafiske elementer. Vi hjælper både med redesign og nytegning af logo og andre grafiske elementer.

Ligesom en hjemmeside skal være indbydende, for at besøgende bliver på hjemmesiden og vælger jeres virksomhed til en given opgave, skal jeres logo og generelle visuelle identitet også give et godt og professionelt førstehåndsindtryk.

Vi fremstiller grafiske design af højeste kvalitet og leverer i relevante formater og filer. Derfor kan du altid benytte det grafiske materiale fremadrettet uanset formål og platform. Vi er kompetente både inden for vektor- og pixelgrafik.

Sammen løfter vi dit brand og skaber tillid og troværdighed. Alt efter jeres behov, udvikler vi små og store designopgaver for jer. Hos Webton forstår vi, hvor vigtigt jeres logo og generelle visuelle identitet er for jer. Derfor er vi også effektive i vores arbejde og en designopgave hos os tager ikke uger og måneder at fremstille. Vi er kompetente og vores rådgivere lytter til jeres ønsker og behov. Vores grafikere ved nøjagtig, hvordan man omsætter ønsker og behov til reelle design og skaber din virksomheds visuelle indentitet.

Visuel identitet dækker over logoer, layoutregler, designmanual, farveskala og skrifttype-kombinationer.

Kreative visuelle identiteter løfter dit brand og skaber tillid samt troværdighed.

Et professionelt design giver jeres virksomhed et bedre og seriøst udtryk overfor jeres kunder. Derudover kan det skabe blikfang og opmærksomhed, hvis I ønsker, at flere skal få øje på jeres virksomhed. 

Sociale medier

Er i tilstede på de sociale medier? Så er det vigtigt også her, at have styr på sine grafiske elementer så som bannerfoto og profillogo. Vi hjælper jer med at fremstå professionelle, også på de sociale medier.

Scroll to Top